ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συλλυπητήρια Ν. Βούτση για τον χαμό του Β. Κοραχάη

Συλλυπητήρια Ν. Βούτση για τον χαμό του Β. Κοραχάη

Στην μεγάλη παρακαταθήκη που αφήνει στις επόμενες γενιές δημοσιογράφων ο Βασίλης Κοραχάης, στάθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, στο συλλυπητήριο μήνυμά του για την απώλεια του πρώην βουλευτή και πρώην Προέδρου της ΕΣΗΕΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βούτσης αναφέρει:

«Ο Βασίλης Κοραχάης τίμησε με την παρουσία του ως βουλευτής το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ιδιαίτερα όμως την ελληνική δημοσιογραφία, διατελώντας Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ επί σειρά ετών και υπηρετώντας την από νεαρή ηλικία σε διάφορα ρεπορτάζ και ως κοινοβουλευτικός συντάκτης, αποσπώντας με την ιδιότητα αυτή και το πρώτο δημοσιογραφικό βραβείο. Υπήρξε καινοτόμος, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη δημοσιογραφία με το ήθος και το ύφος του. Αφήνει πίσω του μια μεγάλη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές δημοσιογράφων.

Απευθύνω στους οικείους του τα θερμότερα συλλυπητήρια εκ μέρους σύσσωμης της Βουλής, όπως και στη δημοσιογραφική οικογένεια για την απώλεια ενός διακεκριμένου μέλους της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.