ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δ. Κυριτσάκης: Καταγγελία από τον πρόεδρο της Επ. Ανταγωνισμού για εξυπηρέτηση συγκεκριμένου δικηγορικού γραφείου από βουλευτές

Δ. Κυριτσάκης: Καταγγελία από τον πρόεδρο της Επ. Ανταγωνισμού για εξυπηρέτηση συγκεκριμένου δικηγορικού γραφείου από βουλευτές

Καταγγελία-φωτιά έκανε πριν από λίγο στην αρμόδια επιτροπή της Βουλης ο πρόεδρος της επιτροπής Ανταγωνισμού Δημήτρης Κυριτσάκης.

Ο κ. Κυριτσάκης φωτογράφησε συγκεκριμένους βουλευτές οι οποίοι όπως είπε χρησιμοποιούνται από εταιρείες προκειμένου να εκβιάζουν την επιτροπή Ανταγωνισμού.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «ένα δικηγορικό γραφείο έχει κατακλύσει την επιτροπή με καταγγελίες από κοινοβουλευτικό έλεγχο για 4-5 εταιρίες τις οποίες καταγγέλλουν και θέλουν με αυτό τρόπο να εκβιάσουν την Επιτροπή για να προτεραιοποιεί τους ελέγχους όπως τους βολεύει. Βρίσκει κάθε φορά έναν βουλευτή που για τους δικούς του λόγους δεν ξέρω γιατί -κάποιοι δεν το πιστεύουν κάποιοι άλλοι όχι- κάνουν ερωτήσεις για το θέμα, η Επιτροπή όμως δεν θα αποστεί από σκοπούς της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο κ. Κυριτσάκης κατήγγειλε υποστελέχωση της επιτροπής καθώς όπως είπε πολλοί υπάλληλοι έχουν αποσπαστεί σε πολιτικά γραφεία. «Αλλοι υπάλληλοι πήγαν σε πολιτικά γραφεία κι άλλοι σε φορείς και από 30 οργανικές θέσεις έμειναν 15».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.