ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Απόπειρα ανάκτησης της «λάμψης» του από τον Α.Τσίπρα λίγο πριν υπογράψει την εκχώρηση της Μακεδονίας

Απόπειρα ανάκτησης της «λάμψης» του από τον Α.Τσίπρα λίγο πριν  υπογράψει την εκχώρηση της Μακεδονίας

Κορυφώνεται σήμερα η κοινοβουλευτική «μάχη»η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία υπό την σκιά των γραφικών δηλώσεων του πρώην, πλέον, βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Μπαρμπαρούση και των ακόμα πιο γραφικών κυβερνητικών διαρροών για το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολυθεί για την σύλληψή του.

Η κυβέρνηση προσπάθησε να «χρεώσει» στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον Μπαρμπαρούση λέγοντας «με όσα είχε πει για ξεπουλήματα, νομιμοποίησε το φασισμό και το κάλεσμα για την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Πάλι καλά που δεν ζήτησε και την σύλληψη του ίδιου του Κ.Μητσοτάκη και τον εν συνεχεία την μαζική σύλληψη όσων αντιδρούν στην εκχώρηση της Μακεδονίας.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο αρκετά «ζαλισμένοι» από τις αντιδράσεις και κυρίως τα όσα έπονται αυτών στηρίζουν στον Α.Τσίπρα ότι θα μπορέσει να αποκτήσει μέρος της χαμένης λάμψης του και θα επιχειρηματολογήσει εστιάζοντας στα εξής:

• Θα υπερασπιστεί τη συμφωνία εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας, της αναγνώρισης μακεδονικής υπηκοότητας και μακεδονικής γλώσσας και θα εξηγήσει τι «κέρδισε» (σ.σ.: !!!) η ελληνική πλευρά από τη διαπραγμάτευση.

• Θα τονίσει,κατά πληροφορίες, ότι ο κ. Μητσοτάκης μετατοπίζεται προς την ακροδεξιά «κάνοντας απέλπιδα προσπάθεια να ρίξει την κυβέρνηση γιατί ξέρει ότι μετά το μνημόνιο δεν θα έχει πολιτικό αφήγημα».

• Θα εξαπολύσει δριμεία επίθεση στον Πρόεδρο της ΝΔ υπογραμμίζοντας ότι «στρώνει χαλί στη Χρυσή Αυγή»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

•Τέλος, θα υπερασπιστεί συνολικά το έργο της κυβέρνησης και στην οικονομία. Εκεί θα γελάσουν πράγματι, πολλοί! Πικρά, αλλά θα γελάσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.