ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δ.Καμμένος για τον εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ: «Στον πάγκο ήσουνα – Πήρες τη θέση της Παπαδοπούλου»

Δ.Καμμένος για τον εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ: «Στον πάγκο ήσουνα – Πήρες τη θέση της Παπαδοπούλου»

Σήμερα ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε υποτιμητικά στον κ. Τουσουνίδη λέγοντας: «Ο κ. Τσουσουνίδης ήταν στον πάγκο. Δεν τον ήξερε κανένας. Σηκώθηκε από τον πάγκο όταν αποφάσισε ο Πρόεδρος μια ημέρα να αλλάξει την κα Μανταλένα Παπαδοπούλου από εκπρόσωπό μας η οποία είναι από τη Νάουσα είναι Μακεδόνισα και δεν θα μπορούσε ποτέ να στηρίξει και να διαχειριστεί το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Ο κ. Τουσουνίδης ήρθε μια ώρα πριν την Κ.Ο. και μας είπε παρουσία και βουλευτών και άλλων ότι είναι μια καλή σύμβαση αυτή. Εγώ δεν ανοίγω συζήτηση με ανθρώπους οι οποίοι βρίσκουν καλύ τη σύμβαση μέσα στους ΑΝΕΛ. Ούτε με τον κ. Τουσουνίδη, ούτε με τον κ. Παπαχριστόπουλο, ούτε με κανέναν. Αυτοί να πάνε σε άλλο κόμμα. Δεν ανήκουν στους ΑΝΕΛ». Στο ερώτημα που να πάνε, είπε «προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκουν θετική την σύμβαση. Κανείς στους ΑΝΕΛ δεν την έχει βρει θετική. Πέραν του κ. Παπαχριστόπουλου και του κ. Τουσουνίδη».

Η απάντηση ήρθε από τον εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ με πολύ σκληρές εκφράσεις. Αποκαλεί αποστάτη τον Δημήτρη Καμμένο και νεο «Εφιάλτη».

Όλη η ανακοίνωση του Θόδωρου Τουσουνίδη

«Ο Δημ. Καμμένος έκανε ένα ακόμη βήμα στον ηθικό του κατήφορο. Προσπαθώντας να «δικαιολογήσει» τη συνειδητή αποστασία στηρίζοντας την πρόταση δυσπιστίας του Κυριάκου και της Νέας Δημοκρατίας, άρχισε να στοχοποιεί πρόσωπα του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για να τα εκφοβίσει. Δεν σε φοβάμαι αποστάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στη Μακεδονία και στη Θεσσαλονίκη. Δεν θα μπορούσα ποτέ να παραδώσω, ούτε στο ελάχιστο, τίποτα από την Ελλάδα και τη Μακεδονία. Ψεύδεσαι, συκοφαντείς και απειλείς χωρίς συνείδηση σαν ένας νέος «Εφιάλτης». Χωρίς ίχνος ντροπής παραμένεις στη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής, καταπατώντας τον Κανονισμό και τσαλαπατώντας την ίδια σου τη δέσμευση ότι θα παραιτηθείς. Σε παραδίδω στην κρίση των συμπατριωτών μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.