ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καβγάς Α. Γεωργιάδη-Π. Σκουρλέτη για τη Β’ Αθηνών: «Δεν είμαστε διαπλεκόμενοι – Όποιος έχει τη μύγα…»

Καβγάς Α. Γεωργιάδη-Π. Σκουρλέτη για τη Β’ Αθηνών: «Δεν είμαστε διαπλεκόμενοι – Όποιος έχει τη μύγα…»

Έντονη σύγκρουση προέκυψε ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη αναφορικά με την κατάτμηση της εκλογικής περιφέρειας της Β’ Αθηνών και το νομοσχέδιο «Κλεισθένης».

«Ή λέτε ψέματα και θα κάνετε εκλογές νωρίτερα, ή θα παραπέμψετε στις καλένδες την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στην επίμαχη τροπολογία. «Το λογικό είναι να πάρετε πίσω την τροπολογία και όταν θα έρθει η πρόταση για τους Έλληνες του εξωτερικού, έρχεστε και μαζί με τη ΝΔ, πιάνουμε τις 200 ψήφους» ανέφερε υπενθυμίζοντας ότι η κυβέρνηση «διαρρηγνύει τα ιμάτια της πως αποκλείεται εντός πενταμήνου να γίνουν εκλογές». Εκτός αν φυσικά όπως είπε λέει ψέματα και θα γίνουν πολύ νωρίτερα, ή έχει σχέδιο να μην έρθει ποτέ στη Βουλή η ψήφος των απόδημων».

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης αρνήθηκε την κατηγορία ότι η Β’ Αθήνας έτσι όπως είναι σήμερα παράγει διαπλεκόμενους βουλευτές.

«Δεν καταλαβαίνω ποια η πρεμούρα, εγώ δεν δέχομαι ως βουλευτής της Β’ Αθηνών, ότι εμείς στη Β’ είμαστε διαπλεκόμενοι. Δηλαδή οι κ. Τσακαλώτος, Παππάς, η κ. Αυλωνίτου είναι διαπλεκόμενοι;» διερωτήθηκε.

Απαντώντας, ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε τη ΝΔ επειδή συνδέει και πάλι την κατάτμηση της Β Αθηνών με την ψήφο των Ελλήνων. « Υιοθετείτε το ωραίο παιχνίδι, το κρυφτούλι. Ξαναφέρνετε εκ του ασφαλούς την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού. Είναι κρυφτούλι διότι όντως η Βουλή θα τοποθετηθεί και θα αγγίξει το θέμα αυτό. Χρησιμοποιείτε τα δύο θέματα για να υπεκφύγετε. Δικαίωμά σας, αλλά θα υπάρξει και η ανάλογη κριτική. Όχι εδώ μέσα αλλά από τους ψηφοφόρους», επισήμανε ο υπουργός Εσωτερικών ο οποίο κατηγόρησε τον κ. Γεωργιαδη ότι είναι από τους πολέμιους της πρότασης για κατάτμηση. «Ποιον πιέζετε; Σε ποιον κλείνετε το μάτι; Εμείς αποφασισμένοι να προχωρήσουμε, εσείς απευθύνεστε μάλλον στο εσωτερικό του κόμματος σας. Εγώ δεν είπα κανέναν διαπλεκόμενο, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.