ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πολίτης συνελήφθη στη Βουλή – Με βάση νόμου που είχε καταργηθεί!

Πολίτης συνελήφθη στη Βουλή – Με βάση νόμου που είχε καταργηθεί!

Η γραφειοκρατία και η έλλειψη συντονισμού μαστίζει το ελληνικό κράτος.

Γιατί μπορεί η πρώτη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 να νομοθέτησε την παύση των διώξεων και την παραγραφή των αδικημάτων για ασφαλιστικές οφειλές προς τον ΟΑΕΕ πρώην ΤΕΒΕ κλπ, όμως σήμερα ένας πολίτης που πέρασε την πύλη της Βουλής συνελήφθη για ένα τέτοιο αδίκημα για το οποίο πια… δεν προβλέπεται δίωξη

Ο πολίτης ο οποίος επισκέφθηκε τη βουλή συνελήφθη καθώς στον έλεγχο των στοιχείων του που έγινε μέσω του υπολογιστή από τους αστυνομικούς στην πύλη εισόδου, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε εις βάρος του καταδικαστική απόφαση για εισφορές στο πρώην ΤΕΒΕ από το 2010. Ομως το πληροφοριακό σύστημα διασύνδεσης της ΕΛΑΣ με το υπουργείο Δικαιοσύνης που υπάρχει στη βουλή… δεν έχει ενημερωθεί για τα αδικήματα που έχουν παραγραφεί και μάλιστα δια νόμου, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του πολίτη.

Έτσι ο επισκέπτης της Βουλής βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος όπου θα κρατηθεί μέχρι αύριο Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν προβλέπεται μετά το μεσημέρι θέση εισαγγελέα βάρδιας για την εκτέλεση ποινών, ώστε να δώσει την εντολή για να αφεθεί ελεύθερος!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διαδικασία προβλέπει ότι ο «κρατούμενος» θα οδηγηθεί στην Σήμανση για δαχτυλικά αποτυπώματα και κατόπιν στην εισαγγελία για να διαπιστωθεί ότι έχει παύσει το αξιόποινο από το 2015 επί υπουργίας Βαλαβάνη με το νόμο 4321/15 που προέβλεπε την παύση των ποινικών διώξεων για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΑΕΕ, καθώς και το νόμο 4331/15 που προέβλεπε την μη εκτέλεση εκκρεμών αποφάσεων για το θέμα αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.