ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Πλακώθηκαν» στη Βουλή Σταϊκούρας-Τσακαλώτος: «Για να μιλάμε σωστά ελληνικά – Ανοίξτε ένα βιβλίο να διαβάσετε πώς…»

«Πλακώθηκαν» στη Βουλή Σταϊκούρας-Τσακαλώτος: «Για να μιλάμε σωστά ελληνικά – Ανοίξτε ένα βιβλίο να διαβάσετε πώς…»

Η εμφάνιση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Βουλή, στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2019 «άναψε τα αίματα».

Αρχικά ο υπ. Οικονομικών, παρομοίασε τον εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Σταϊκούρα, με τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα John Stockton που έχει το ρεκόρ ασίστ στο NBA με 15.806 ασίστ στην καριέρα του λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Με την ομιλία του ο κ. Σταϊκούρας έδωσε συνέχεια ασίστ στην κυβέρνηση. Βέβαια η καριέρα του κ. Σταϊκούρα δεν έχει τελειώσει και δεν ξέρουμε πόσα ακόμα ασίστ θα δώσει στην ελληνική κυβέρνηση αλλά τον ευχαριστούμε για όλα τα ερωτήματα γιατί κάθε ένα από τα ερωτήματα ήταν ένα ασίστ για την ελληνική κυβέρνηση».

Το λόγο πήρε ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας για να σημειώσει με μία δόση ειρωνείας, πως: «Για να μιλάμε και σωστά ελληνικά, ότι είναι μια ασίστ και όχι ένα ασίστ. Η ασίστ είναι σε συμπαίκτη όχι σε πολιτικό αντίπαλο για να μαθαίνουμε και τους κανόνες του μπάσκετ. Αποκλείεται να σας έδωσα ασιστ γιατί είστε πολιτικός αντίπαλος ούτε μου δώσατε ασίστ γιατί είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, όμως χάσετε την μπάλα και αμύνεστε και είστε και πολύ ανοιχτός στην άμυνα».

Τότε, ο Προεδρεύων της επιτροπής Μάκης Μπαλαούρας, ανέφερε από την πλευρά του, ότι: «Δεν είχε δίκιο ο κ. Σταϊκούρας όσον αφορά τις ασίστ. Ο Γιούρα Μοβσισγιάν από την Σπάρτακ Μόσχας πήρε ασίστ από αντίπαλο και έβαλε γκολ και το πανηγύρισε σαν μικρό παιδί. Αυτή η ομάδα κέρδισε ο ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάνω πάσα τώρα στον κ. Τσακαλώτο σαν γνωστό και φανατικό Παοκτσή».

Τον λόγο πήρε στην συνέχεια Ευκλείδης Τσακαλώτος, λέγοντας φανερά ενοχλημένος: «Να ευχαριστήσω τον κ Σταϊκούρα που διόρθωσε τα ελληνικά μου είναι σημαντικό να το ξέρουν οι Έλληνες του εξωτερικού ότι το κόμμα που θέλει να δώσει ψήφο στους Έλληνες του εξωτερικού θα μπορούν αυτοί οι άνθρωποι όταν έρθουν στην Ελλάδα να κοροϊδεύονται για τα ελληνικά τους επειδή δεν έχουν πάει σε Ελληνικό σχολείο και είναι χρόνια έξω. Συγχαρητήρια γι’ αυτό και θα πρέπει να το επαναλαμβάνω συνέχεια όταν γίνονται τέτοιες συζητήσεις για την απαξία που έχετε για τους Έλληνες του εξωτερικού. Το χιούμορ βασίζεται στη διαστρέβλωση, αυτό είναι το χιούμορ παίρνει κάτι που ισχύει και το διαστρεβλώνει και λέει ότι εσύ δίνεις ασίστ στους αντιπάλους. Αυτό είναι το χιούμορ δεν έχετε καταλάβει στοιχειωδώς τη δομή του χιούμορ. Το χιούμορ δεν θα μπορούσε να δουλέψει με φορμαλιστικό τρόπο, ανοίξτε ένα βιβλίο να διαβάσετε πώς δουλεύει το χιούμορ, πώς εξελίσσεται πώς διαστρεβλώνει. Δεν υπάρχει τίποτα πιο γελοίο από το “δεν μπορώ να δώσω ασίστ σε αντίπαλο” δεν το’ χω ξανακούσει. Ίσως να ήταν εξίσου γελοία η φράση “δεν ήταν πρόεδρος του Εδεσσαϊκού ήταν αντιπρόεδρος”» θυμίζοντας την αντιπαράθεση που είχαν πριν λίγες μέρες Μητσοτάκης και Τσίπρας στη Βουλή και την διόρθωση που είχε κάνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πρωθυπουργό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.