ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

LIVE από τη Βουλή – Κυριάκος Μητσοτάκης: «Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που έκανε χειρότερη τη ζωή των Ελλήνων»

LIVE από τη Βουλή – Κυριάκος Μητσοτάκης: «Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που έκανε χειρότερη τη ζωή των Ελλήνων»

«Η δικιά σας κυβέρνηση ήταν αυτή που ανατίναξε τη χώρα το πρώτο εξαμηνο του 2015. Είναι οξύμωρο να ασκείτε κριτική. Καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό, όχι μόνο τις επιμέρους προβλέψεις του αλλά συνολικά την κυβέρνησή σας. Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που έκανε χειρότερη τη ζωή των Ελλήνων», είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και πρόσθεσε: «Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση των φόρων και της μακράς λιτότητας. Την κυβέρνηση των απαράδεκτων εθνικών υποχωρήσεων. Την κυβέρνηση των σκανδάλων και της διαπλοκής. Τους κομματικούς διορισμούς σας και την πολιτική για το κόμμα και όχι για την πατρίδα. Δεν σας καταψηφίζουμε μόνο εμείς αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων. Θα κλείσει στις εκλογές ο χειρότερος κύκλος της μεταπολίτευσης».

Συνεχίζοντας την ομιλία του, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε:

Η χθεσινή τρομοκρατική επίθεση κατά του ΣΚΑΙ είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής έντασης που ακολουθείτε εδδώ κα πολλά χρόνια από την περίοδο που ήσασταν στην αντιπολίτευση. Στρατηγική που βρίσκει αντίθετους τους πολίτες και εκείνους που σα ςψήφισαν. Μέρος της στρατηγιής σας είναι η στοχοποίηση μέρους των ΜΜΕ.

Στοχοποιείται έντυπα και σταθμούς εκδότες και δημοσιογράφους με τρόπο που δεν έχει γίνει ποτέ στην μεταπολίτευση. Εχετε στοχοποιήσει πρόσωπα και έχετε προεξοφλήσει δικαστικές αποφάσεις Η τρομοκρατία μπορεί να οργανώνετε σε κάποιες γιάφκες γεννιέται όμως στα λόγια διχασμού και ακραίου μίσους.
Η τρομοκρατία θρέφετε στην κοινωνία και ένα τμήμα της έχει αποκτήσει αίσθημα ανοχής και φέρετε προσωπική ευθύνη κ Τσίπρα. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για καθεστώς ανομίας που έχετε εγκαταστήσει στην κοινωνία πολλές φορες με την δική σας ενθάρρυνση. Σας είχα προειδοποιήσει ότι οι καταλήψεις γίνονται ευκολα ρόπαλα και μολότοφ γα να μετατραπούν σε καλάζνικοφ. Όταν δικαιολογούνται οι αφετηρίες της βίας τότε εισπράττονται και τα αποτελέσματά της.

Όταν οι εξτρεμιστές χαρακτηρίζονται αγωνιθστές ή παιδία αποκτούν άλοθι οι ενέργειές τους. Όταν από επίσημα χείλη στοχοποιούνται πρόσωπα τότε γίνονται πιο ευκολοι οι στόχοι των τρομοκρατών. Από την πλευρά μου λέω : όσο ανοικτή η Δημοκρατία σε απόψεις τόσο αμείλικτη θα είναι απέναντι σε όσους προσπαθούν να την φιμώσουν με βία. Οσοι φαντασιώνονται επαναστάσεις να ξέρουν ότι θα οδηγηθούν επι των ημερών μας στην Δικαιοσύνη

Ο κύκλος της κρίσης θα έπρεπε να είχε κλείσει πριν από 4 χρόνια αν Τσίπρας Καμένος δεν προκαλούσε εκλογές με την σύμπραξη Κουβέλη και ΧΑ. Σας βλέπω στα υπουργικά έδρανα κ. Κουβέλη. Κανείς καλός δεν πάει χαμένος

Τινάξατε στον αέρα τις προσπάθειες του λαού με αχρείαστο τρίτο μνημόνιο.

Ισχυρίζεστε ότι αυτά τα λέμε μόνο εμείς γα την ζημία που έχετε φέρει. Σας καταθέτω δηλώσεις Ρέγκλινγκ και Βίζερ που λένε ότι κοστίσατε 100 δις ευρω.

Η κρίση θα είχε τελειώσει

Η κρίση θα είχε τελειώσει πριν 4 χρόνια αν δεν είχατε έρθει πριν από τέσσερα χρόνια

Όλες οι εκθέσεις προβλεπαν ανάπτυξη άνω του 3%. Εντός 2,5 ετη η ΝΔ πήρε ύφεση και έφερε ανάπτυξη. Εσείς σε 4 χρόνια πήγατε από το 0,7% στο 1,5%.

Σας ακούω συνέχεια να τσουβαλιάζετε όλη την περίοδο μετά το 2010 εγώ θα μιλήσω για λογαριασμό της ΝΔ. Το τι έκανε η Κατσέλη, Ξενογιαννακοπούλου, Τζάκρη και Μπόλαρης να απολογηθείτε εσείς

Το 2014 οι φόροι μειώνονταν, οι ληξιπρόθεσμες αποπληρώνονταν και το χρέος σύμφωνα με το ΔΝΤ κρινόταν βιώσιμο. Το ΔΝΤ 6 μήνες μετά το έκρινε δραματικά μη βιώσιμο γιατί είχε μεσολαβήσει ο Τσίπρας με τον Βαρουφάκη και την παρέα σας.

Τότε η χώρα θωρακιζόταν με πιστοτική γραμμή στήριξης. Από τον Μάρτιο ήταν διαθέσιμη ποσοτική χαλάρωση.

Το χάσατε και αυτό το πρόγραμμα κ. Τσίπρα.

Εχω εννιά δικές σας δηλώσεις κ. Τσίπρα να εξαγγέλετε την ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. Αποτύχατε.

Πέντε λέξεις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαλύσατε την μεσαία τάξη που θα σας θυμάται για 5 λέξεις:
1) Ψέμα
2) Φτώχια : κάνατε τους φτωχούς φτωχότερους
3) φόροι: γονατίσατε τους πάντες
4) φόβος
5) σκάνδαλα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.