ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β. Λεβέντης: Τραγελαφικό αφήγημα η Συμφωνία των Πρεσπών – Πυρά κατά Τσίπρα

Β. Λεβέντης: Τραγελαφικό αφήγημα η Συμφωνία των Πρεσπών – Πυρά κατά Τσίπρα

Πυρά κατά της κυβέρνησης για την αρπαγή βουλευτών ώστε να εξασφαλιστεί η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος από το βήμα της Βουλής άσκησε δριμύτατα κριτική για τις υποσχέσεις της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

«Ξεζουμίζουμε ένα λαό τόσα χρόνια και του δίνουμε τώρα ένα φιλί ζωής, εξαντλησαμε τις αντοχές ενός λαού και τώρα δίνουμε υποσχέσεις. Αυτό που συμβαίνει είναι ξήλωμα του πουλόβερ και το ξέρουν οι δανειστές», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και υπογράμμισε πως «εσείς κάνατε οριζοντιοποιηση των θυσιών και έρχεστε τώρα να δίνετε πουρμπουάρ».

Επανέλαβε την άποψή του κατά της Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας πως «έρχεστε και δημιουργείτε ενα τραγελαφικό αφήγημα. Λέτε, επίσης, ότι είναι επωφελές για τη χώρα το βόρεια Μακεδονία και αποφύγατε να κάνετε πολιτικούς αρχηγούς. Η θεσσαλονίκη είναι ό,τι ιερότερο έχει αυτή η χώρα».

«Θα πρέπει να τελειώσει το συντομότερο το λάθος αυτής της κυβέρνησης. Έχει δύο κατάρες αυτή η Βουλή. Τον Τσίπρα που πλευρίζει βουλευτές για τους 151 και τον Μητσοτάκη που θέλει πεντακομματική Βουλή. Η Ένωση Κεντρώων δεν θα βγει από τη Βουλή», δήλωσε.

Σχετικά με τους ΑΝΕΛ και την ψήφο εμπιστοσύνης, ο Βασίλης Λεβέντης είπε:

«Ο ένας κλέβει τους βουλευτές του άλλου –και αναρωτήθηκε -τι κυβέρνηση θα είναι αυτή?».

Αυτοί οι “151” θα είναι με τη στήριξη μίας βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων που βγήκε με λίστα. “Σου περνουν τους βουλευτές Λεβέντη”, που είχε ο πει ο Τσίπρας κάποια στιγμή» και πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης πως σε αυτό βασίζεται τώρα. «Ντροπή, είπε απευθυνόμενος και προς την πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων κ. Κ. Μεγαλοοικονόμου. Ο Τσίπρας δίνει εξετάσεις ηθικής», πρόσθεσε.

«Αν κάποιος πρωθυπουργός λέει “καθίστε κάτω” τότε είναι στο τέλος του», κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και σε ένα ιστορικό γεγονός για να τονίσει τη σχέση του πρωθυπουργού με τις ΗΠΑ και τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας πως ο Ιωαννίδης δεν ήταν προδότης, ήταν βλαξ. Εμπιστεύτηκε τους Αμερικανούς και τον πούλησαν, έτσι θα πουλήσουν και τον Τσίπρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.