Ο κακός χαμός στην Βουλή ανάμεσα σε Θ. Μεγαλοοικονόμου και Β. Λεβέντη (βίντεο)

Ο κακός χαμός στην Βουλή ανάμεσα σε Θ. Μεγαλοοικονόμου και Β. Λεβέντη (βίντεο)

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Βασίλη Λεβέντη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προερχόμενη από την Ένωση Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας από τη Βουλή έκανε λόγο για αποστάτες ονοματίζοντας μάλιστα την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, που πια ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτή η κυβέρνηση τους «151» τους υπολογίζει και με μια βουλευτή που εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων, με λίστα. Την προσμετρά στη δύναμή της και μου είχε πει ο κ. Τσίπρας στην κατ’ ιδίαν συνάντησή μας όταν είχε φύγει ο βουλευτής Καρράς “σου παίρνουν τους βουλευτές και δεν είναι ωραίο” . Πάνω σε αυτό το μη ωραίο κ. Τσίπρα βασίζεις την εμπιστοσύνη» είπε ο κ. Λεβέντης προκαλώντας την παρέμβαση της κ. Μεγαλοοικονόμου.

«Ντροπή σου, μην μιλάτε. Εσείς θα τιμωρηθείτε όταν έρθει η ώρα από τον λαό. Ο Τσίπρας δίνει εξετάσεις ηθικής, για τον Τσίπρα ομιλώ όχι για εσάς» της απάντησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σε υψηλούς τόνους.

Η βουλευτής συνέχιζε να φωνάζει από τα έδρανα με αποτέλεσμα ο κ. Λεβέντης να πει: «Στον ΣΥΡΙΖΑ σας έκαναν αντιπρόεδρο; Άσε μας, ντροπή σου. Αχαριστία! Να χαίρεστε την 151η βουλευτής σας»

«Με χαίρονται» του απάντησε εκείνη με τον κ Λεβέντη να σχολιάζει: «Σας χαίρονται δεν αμφιβάλλω».

Στη συνέχεια η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, όταν της δόθηκε ο λόγος επί προσωπικού, εξήγησε ότι ο λόγος που έφυγε από την Ένωση Κέντρωων, όπως έγραφε και στο δελτίο Τύπου της αποχώρησής της ήταν ότι ο Βασίλης Λεβέντης έκανε τον γιο του αντιπρόεδρο της Βουλής χωρίς να συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα. Τόνισε ότι ήθελε να παραδώσει την έδρα της, αλλά επιλαχών ήταν ο Γιάννης Καλλιάνος που έχει αποχωρήσει και έχει ενταχθεί στη ΝΔ, άρα πρακτικά η έδρα θα πήγαινε στη ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.