Αλ. Τσίπρας – Π. Καμμένος δεν αντάλλαξαν ματιά! (φώτο)

Αλ. Τσίπρας – Π. Καμμένος δεν αντάλλαξαν ματιά! (φώτο)

Ήταν η στιγμή που ο Πάνος Καμμένος ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και ο Αλέξης Τσίπρας… σφύριζε αδιάφορα.

Τα δευτερόλεπτα της αμηχανίας. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πέρασε δίπλα από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος δεν γύρισε καν να τον κοιτάξει. Τρεις ημέρες μετά το “διαζύγιο”, η ψυχρότητα ανάμεσα τους ήταν εμφανής…

Η πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης δεν έχει να κάνει με τον απολογισμό της κυβέρνησης, αλλά έχει να κάνει με ένα δίλημμα που λανθασμένα έφερε ο πρωθυπουργός, αν συμφωνούμε ή όχι με την Συμφωνία των Πρεσπών. Λέω όχι στην Συμφωνία των Πρεσπών, τόνισε κατά την ομιλία του στη Βουλή, ο Πάνος Καμμένος. Επισήμανε ότι πάγια θέση των ΑΝΕΛ είναι ο όρος “Μακεδονία” να μην περιέχεται σε καμία λύση του ζητήματος με την γειτονική χώρα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κάλεσε τον πρωθυπουργό να σταματήσει τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, και να προκηρύξει δημοψήφισμα προκειμένου να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.