Χαμός στην επιτροπή της Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Διακόπηκε και συνεχίστηκε πάλι με φωνές και ένταση (βίντεο)

Χαμός στην επιτροπή της Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Διακόπηκε και συνεχίστηκε πάλι με φωνές και ένταση (βίντεο)

Λίγα λεπτά μετά τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε η συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας της Βουλής με αντικείμενο τη Συμφωνία των Πρεσπών. Λίγο μετά τις 18:00, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κωνσταντίνος Δουζίνας ζήτησε την πεντάλεπτη διακοπή της συνεδρίασης προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στη συνεδρίαση επικρατούσε ένταση με τους βουλευτές να φωνάζουν και να έχουν σηκωθεί όρθιοι, με αποτέλεσμα η συζήτηση να μην μπορεί να συνεχιστεί.

Ακόμη και όταν επανήλθε η συνεδρίαση και στο βήμα ανέβηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, οι φωνές συνεχίστηκαν. «Ο ελληνικός λαός περιμένει από εμάς επιχειρήματα και όχι κραυγές», σημείωσε ξεκινώντας την ομιλία του.

Νωρίτερα, ενστάσεις αντισυνταγματικότητας και επί της διαδικασίας ήγειρε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, παρεμβαίνοντας στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, που συζητά τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.