Τα κομπολόγια και τα… πουλάκια παρακολουθούν την συζήτηση! (φώτο)

Τα κομπολόγια και τα… πουλάκια παρακολουθούν την συζήτηση! (φώτο)

Νωρίς το πρωί ξεκίνησε στην Βουλή των Ελλήνων η συζήτηση για αυτό το κρίσιμο ζήτημα. Ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα εδώ και δεκαετίες, αν αναλογιστούμε το πόσα χρόνια… τραβάει αυτή η ιστορία με την ονομασία της γειτονικής χώρας.

Θα περίμενε κανείς, λοιπόν, το ενδιαφέρον στην Βουλή να είναι στα ύψη. Να είναι η Ολομέλεια κατάμεστη, από τους βουλευτές που επεξεργάζονται αυτή τη σοβαρή υπόθεση.

Θα περίμενε… μάταια! Κι αυτό διότι οι εικόνες που παρακολουθούμε είναι αποκαρδιωτικές. Κάποια στιγμή το προεδρείο καλωσόρισε -ως είθισται- τα παιδιά που βρίσκονται στην Ολομέλεια και παρακολουθούν την διαδικασία.

Τι παρακολουθούν; Μια αίθουσα που μοιάζει με… σκορπισμένη διαδήλωση! Ο εκάστοτε ομιλητής και μετρημένοι στα δάχτυλα των χεριών οι υπόλοιποι που βρίσκονται στην αίθουσα!

Μια αίθουσα που φυσικά θα είναι κατάμεστη στις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών… Ωστόσο εύλογα αναρωτιέται κανείς: Αν μια τέτοια ημέρα, που ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα τίθεται προς συζήτηση -κι έπειτα ψηφοφορία- δεν είναι η Βουλή γεμάτη, πότε θα είναι;

Διότι μέχρι στιγμής την συζήτηση για την Συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή παρακολουθούν όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.