«Ωμή παρέμβαση» Αλ.Τσίπρα σε Ν.Βούτση καταγγέλλει η αντιπολίτευση

«Ωμή παρέμβαση» Αλ.Τσίπρα σε Ν.Βούτση καταγγέλλει η αντιπολίτευση

Με ένταση και… «φωνές» ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή. Ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε να συζητηθεί οποιοδήποτε θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης.

Ωστόσο, δεν ήταν δυνατόν να… σταματήσει τις αναφορές για τον Κανονισμό της Βουλής, αφού η αντιπολίτευση, μετά και την επιστολή Τσίπρα, εμφανίστηκε αποφασισμένη για… «πόλεμο». Παρόλο που ο Νίκος Βούτσης δεν ήθελε ούτε… κουβέντα για την επιστολή που του έστειλε ο πρωθυπουργός, οι αντιδράσεις δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θόδωρος Παπαθεοδώρου κατήγγειλε «ωμή παρέμβαση του πρωθυπουργού στον πρόεδρο της Βουλής», υποστηρίζοντας ότι με την επιστολή που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στον Νίκο Βούτση, ουσιαστικά του δίνει εντολή να προσφύγει στην Επιστημονική Επιτροπή για τυχόν ερμηνείες σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κανονισμό της Βουλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.