ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έντονες αντιδράσεις από τον Βούτση προς την τη βουλευτή Νίνα Κασιμάτη επειδή καταψήφισε τη θρησκευτική ουδετερότητα

Έντονες αντιδράσεις από τον Βούτση προς την τη βουλευτή Νίνα Κασιμάτη επειδή καταψήφισε τη θρησκευτική ουδετερότητα

Συνεδρίασε σήμερα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνεδρίαση έγινε σε φορτισμένο κλίμα και οι τόνοι ανέβηκαν για διάφορα θέματα.

Μεταξύ άλλων η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη που στην πρώτη ψηφοφορία για τη συνταγματική αναθεώρηση είχε καταψηφίσει την αναθεώρηση του Άρθρου 3 κατήγγειλε τον συνάδελφό της βουλευτή Χρήστο Καραγιαννίδη αντισυναδελφική συμπεριφορά και προβοκατόρικη πρακτική επειδή ο τελευταίος είχε φωτογραφίσει και διαρρεύσει στα ΜΜΕ το ψηφοδέλτιό της κατά τη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων.

Οι καταγγελίες της κυρίας Κασιμάτη προκάλεσαν την αντίδραση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, που αρχικά υποστήριξε ότι η διαρροή έγινε από την αντιπολίτευση και στη συνέχεια την επέκρινε για την απόφασή της να καταψηφίσει το άρθρο για την θρησκευτική ουδετερότητα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το βίντεο της ψηφοφορίας που βρίσκεται στον ιστότοπο της Βουλής, ο κ. Φωτήλας (της Ν.Δ.) εμφανίζεται να δίνει το επίμαχο ψηφοδέλτιο στον κ. Καραγιαννίδη και αυτός με την σειρά του να το φωτογραφίζει με το κινητό του τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτό το κλίμα και με πιέσεις από τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα προς τους βουλευτές του κόμματός τους διεξάγεται αύριο η κρίσιμη δεύτερη ψηφοφορία για τη συνταγματική αναθεώρηση. Θυμίζουμε ότι το Άρθρο 3 είχε υπερψηφιστεί για αναθεώρηση με τον οριακό αριθμό των 151 ψήφων. Εάν στην αυριανή ψηφοφορία συγκεντρώσει ψήφους λιγότερες από 151 τότε θα τεθεί εκτός διαδικασία αναθεώρησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.