ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βουλή: Πιθανότατα 19 Απριλίου η συζήτηση για την άρση ασυλίας του Α.Λοβέρδου

Βουλή: Πιθανότατα 19 Απριλίου η συζήτηση για την άρση ασυλίας του Α.Λοβέρδου

Την ερχόμενη Πέμπτη 18 Απριλίου αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να εισαχθούν στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής οι δικογραφίες που αφορούν αφ’ ενός στον Ανδρέα Λοβέρδο -σχετικά με την άρση ασυλίας του για την υπόθεση Novartis– και αφ’ ετέρου στον Μάριο Σαλμά, για τον οποίο έχει ζητηθεί άρση της ασυλίας προκειμένου να ερευνηθεί υπόθεση για τιμολογήσεις αρθροσκοπικών επεμβάσεων.

Πάντως και οι δύο βουλευτές έχουν ταχθεί υπέρ της άρσης ασυλίας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο υποθέσεις με τις γνωμοδοτήσεις της Επιτροπής Δεοντολογίας θα εισαχθούν για λήψη απόφασης με ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια της βουλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.