ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άγριος καβγάς Ε.Τσακαλώτου – Ν.Δένδια στη Βουλή

Άγριος καβγάς Ε.Τσακαλώτου – Ν.Δένδια στη Βουλή

Πρωτοφανείς διάλογοι του υπουργού Οικονομικών με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ το πρωί στη Βουλή.

Πρωί πρωί άναψαν τα αίματα σήμερα το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής με τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Δένδια να εκτοξεύουν “φαρμακερές” ατάκες εκατέρωθεν.

Αφορμή στάθηκε τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών για τον Ιππόδρομο η οποία κατατέθηκε χθες το βράδυ στη Βουλή. Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας το ζήτημα έχει αναλάβει ο κ. Βορίδης ο οποίος όμως λόγω της έκτακτης κατάθεσης της τροπολογίας και μη γνωρίζοντας την ώρα που θα μιλούσε ο κ. Τσακαλώτος είχε προγραμματίσει σήμερα το πρωί να βρίσκεται σε δικαστήριο.

Ο κ. Δένδιας ζήτησε σε έντονο ύφος από τον κ. Τσακαλώτο να περιμένει τον κ. Βορίδη προκαλώντας έτσι την έκρηξη οργής του Υπουργού και την έναρξη ενός τρικούβερτου καβγά.

Ολόκληρος ο έντονος διάλογος:

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: «Η δράση αναλαμβάνεται μέσω τροπολογίας υπό τον κίνδυνο να κλείσει οριστικά ο ιππόδρομος.»

ΔΕΝΔΙΑΣ: «Όταν επιτρέπεται η συγχώνευση μιας παθητικής με μια ενεργητική επιχείρηση το δημόσιο χάνει φορολογικά έσοδα. Οταν πρέπει να βοηθήσουμε μια εταιρεία να τη βοηθήσουμε. Αλλά όχι με τροπολογία νύχτα. Δεν έχετε κανένα σεβασμό στη Βουλή και στη δημοκρατία. Γιατί ανεβαίνετε σαν κλέφτης πέντε λεπτά και φεύγετε;»

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: «Επειδή έρχονται εκλογές στη Ν.Δ καταλαβαίνω ότι το επίπεδο πρέπει να φτάσει στου κ. Γεωργιάδη για να τον ανταγωνιστείτε.»

ΔΕΝΔΙΑΣ: «Εγώ δεν το ξέρω το ζήτημα. Να περιμένετε να έρθει ο Βορίδης που το ξέρει. Είναι σε ακροατήριο αλλά έρχεται.»

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: «Ο Υπουργός Οικονομικών δεν έχει δεύτερη δουλειά ως δικηγόρος.»

ΔΕΝΔΙΑΣ: «Σας τιμά αυτό που λέτε; Σε λίγο που θα χάσετε θα είστε άεργος.»

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: «Κύριε Υπουργέ δεν θέλω να σας θυμίσω πόσες ερωτήσεις έχουν αναβληθεί επειδή λείπατε. Τι είναι αυτά που λέτε.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο διάλογος έληξε κάπου εκεί , με τον Υπουργό Οικονομικών να βάζει το κόκκινο σακίδιο του στην πλάτη και να αποχωρεί χωρίς να περιμένει τον κ. Βορίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.