Αγριος καβγάς Ά.Γεωργιάδη-Λ.Κανέλλη στη Βουλή – Αφορμή μια ανάρτηση στο Facebook ενός ένστολου συνδικαλιστή

Αγριος καβγάς Ά.Γεωργιάδη-Λ.Κανέλλη στη Βουλή – Αφορμή μια ανάρτηση στο Facebook ενός ένστολου συνδικαλιστή

Aγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Λιάνας Κανέλλη με αφορμή την παρουσία στην Επιτροπή Αμυνας του ένστολου συνδικαλιστή Ευάγγελου Κουτρουφίνη.

Ο κ. Γεωργιάδης διάβασε ανάρτηση στο Facebook του κ. Κουτρουφίνη στις 18 Νοεμβρίου του 2018, σύμφωνα με την οποία ανέφερε ότι η χούντα δεν τελείωσε το 1973 και ζήτησε να εξηγήσει τι εννοεί και ποιους θεωρεί σήμερα χούντα.

Η παρέμβασή του προκάλεσε την αντίδραση της Λιάνας Κανέλλη, η οποία χθες είχε προτείνει να έρθει ως φορέας της Ένωσης Αρκαδίας ο αρχισμηνίας Ευάγγελος Κουτρουφίνης και η αντιπαράθεση μεταξύ τους φούντωσε.

  • Λιάνα Κανέλλη: Οι ερωτήσεις Γεωργιάδη έχουν χαρακτήρα ανάκρισης των στρατιωτικών. Δεν θα γίνουμε ανακριτές και κριτές της ελευθερίας έκφρασης, πολιτικής τοποθέτησης και βούλησης των στρατιωτικών.
  • Κώστας Δουζίνας (πρόεδρος επιτροπής): Δεν είναι αντικείμενο της επιτροπής τι γράφει ο κ. Κουτρουφίνης στο Facebook.
  • Άδωνις Γεωργιάδης: Θα μου δώσετε, κ. Δουζίνα, τον λόγο επί προσωπικού.
  • Κώστας Δουζίνας: Δεν θα σας τον δώσω. Να μου κάνετε πρόταση μομφής.
  • Άδωνις Γεωργιάδης: Χούντα έχουμε εδώ και δεν μου δίνετε το λόγο; Δεν εφαρμόζετε τον κανονισμό; Ποιος είστε, ο Καίσαρας είστε;
  • Λιάνα Κανέλλη: Δεν απευθύνθηκα σε σένα, δεν ακούς καλά.
  • Άδωνις Γεωργιάδης: Ζητώ τον λόγο επί προσωπικού, αναφέρθηκες σε μένα.
  • Λιάνα Κανέλλη: Είναι πολιτική θέση, δεν είναι προσωπική, δεν είναι απάντηση στον κ. Γεωργιάδη.
  • Άδωνις Γεωργιάδης: Δηλαδή η Κανέλλη θα μιλάει όποτε θέλει και σε μένα δεν θα δίνετε τον λόγο; Έλα Χριστέ και Παναγιά!
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Δουζίνας έκλεισε την επιτροπή χωρίς να δώσει τον λόγο ούτε στον κ. Γεωργιάδη αλλά ούτε στον συγκεκριμένο συνδικαλιστή στρατιωτικό για να εξηγήσει την ανάρτησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.