ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Κόλαφος» ο Π.Καμμένος κατά του Ν.Κοτζιά: «Είναι εθνικός ολετήρας» (βίντεο)

«Κόλαφος» ο Π.Καμμένος κατά του Ν.Κοτζιά: «Είναι εθνικός ολετήρας» (βίντεο)

Νέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, καθώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ του επιτέθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος του.

Ο κ. Καμμένος από το Ζάππειο όπου έγινε η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ πραγματοποίησε επίθεση κατά του Νίκου Κοτζιά καθώς τον χαρακτήρισε εκ νέου «ολετήρα» και τον προειδοποίησε ότι σύντομα θα προσκομίσει στη δικαιοσύνη τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν την απάτη σε βάρος του ελληνικού δημοσίου.

Παράλληλα από το κόμμα του Πάνου Καμμένου δόθηκε στη δημοσιότητα ένα πρωτότυπο προεκλογικό σποτ. Μετά τον μικρό Αλέξη ο νέος πρωταγωνιστής είναι ένα σκυλάκι, ο Θανάσης. Όπως φαίνεται και στο σποτ ο εκπαιδευτής ή ο ιδιοκτήτης του, του μιλάει γερμανικά, του ζητάει να φέρει λεφτά, να καθίσει στα δύο πόδια και να πηδήξει από μία εξέδρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.