ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άρχισαν οι τροπολογίες – Για τις στέγες στην Κεφαλλονιά η πρώτη

Άρχισαν οι τροπολογίες – Για τις στέγες στην Κεφαλλονιά η πρώτη

Αρχισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτουν τις τροπολογίες της τελευταίας στιγμής, στη μία εβδομάδα που παρατείνεται η λειτουργία της Βουλής, ώστε να ψηφιστούν τα νομοσχέδια που επιθυμεί η κυβέρνηση.

Η πρώτη τροπολογία κατατέθηκε από την Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και αφορά το ύψος και την κλίση της στέγης στα σπίτια της εκλογικής της περιφέρειας, δηλαδή της Κεφαλονιάς.

Η τροπολογία μάλιστα, λόγω εξαιρετικής σημασίας προφανώς, κατατέθηκε στην Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Αζερμπαϊτζάν για το περιβάλλον.. Η κ. Θεοπεφτάτου ζητάει το μέγιστο ύψος της στέγης στα σπίτια του νησιού της, να φτάνει τα 2 μέτρα, αντί για 1,60 που είναι σήμερα!

Η Κύρωση της Σύμβασης με το Αζερμπαιτζάν και η Κύρωση του Συμφώνου της Ναγκόγια εισέρχονται αύριο για ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής. Τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και το ΚΙΝΑΛ πάντως έχουν διαμηνύσει οτι θα απόσχουν από τις εργασίες της Βουλή, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να περάσει ρυθμίσεις της τελευταίας στιγμής τις επόμενες μέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε χαρακτηριστικά χθςς στην συνέντευξή του στον ΑΝΤ1: «Τι άλλαξε απ’ όταν ο κ. Τσίπρας είπε την περασμένη Κυριακή ότι θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ζητήσει εκλογές;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.