ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τimes του Λονδίνου για Μητσοτάκη: «Δεν θα αφήσει τους βουλευτές να κάνουν διακοπές»

Τimes του Λονδίνου για Μητσοτάκη: «Δεν θα αφήσει τους βουλευτές να κάνουν διακοπές»

«O Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι η Βουλή θα λειτουργήσει το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου και του Αυγούστου, ώστε να περάσει μειώσεις φόρων και άλλες μεταρρυθμίσεις που στοχεύουν στην αναζωογόνηση της οικονομίας», γράφουν οι Times του Λονδίνου.

Υπό τον τίτλο: «Ο νέος πρωθυπουργός αναστέλλει τις καλοκαιρινές διακοπές των βουλευτών», το επίμαχο άρθρο επικαλείται συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με τους οποίους, η νέα κυβέρνηση θα αρχίσει να καταθέτει νομοσχέδια ως το τέλος του μήνα αρχίζοντας μ΄ένα νομοσχέδιο για τη μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κυβέρνηση αναμένεται επίσης να κινηθεί γρήγορα για την αλλαγή επίμαχων νόμων της προηγούμενης κυβέρνησης, όπως διατάξεων που επιτρέπουν την αποφυλάκιση καταδικασμένων σε ισόβια τρομοκρατών. Ακόμα δεν είναι σαφές πόσο θα κοστίσουν οι περικοπές φόρων, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί να σεβαστεί τους δημοσιονομικούς στόχους», όπως επισημαίνει το επίμαχο δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.