ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Βουλή: Στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν και αυτή της Δόμνας Μιχαηλίδου που έφτασε με μηχανή

Βουλή: Στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν και αυτή της Δόμνας Μιχαηλίδου που έφτασε με μηχανή

Λίγο πριν από τις 11.20 το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε η ορκωμοσία των 300 βουλευτών, που εκλέχτηκαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Η τελετή αγιασμού της Βουλής από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο διήρκεσε συνολικά 14 λεπτά, με τον Αρχιεπίσκοπο να εύχεται, στην ολοκλήρωση της διαδικασίας, «Καλή δύναμη σε όλους και τον καθένα ξεχωριστά».

Σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα, οι νέοι βουλευτές έκαναν στυλιστικές επιλογές, άλλοτε πιο τολμηρές και άλλοτε πιο συντηρητικές. Ανάμεσα στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν και αυτή της Δόμνας Μιχαηλίδου.

Η νέα υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, τράβηξε τα βλέμματα κατά τις αφίξεις των βουλευτών πριν από την ορκωμοσία της νέας Βουλής. Χαλαρή, ευδιάθετη και ιδιαίτερα χαμογελαστή η κ. Μιχαηλίδου προκάλεσε αίσθηση και με το στυλ της.

Επιλέγοντας μία μπλε φούστα μέχρι τον αστράγαλο, λευκό πουκάμισο και nude γόβες μπήκε στη Βουλή δίχως να κάνει δηλώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα μαλλιά της ήταν χαλαρές μπούκλες τύπου beach waves και το λουκ ολοκλήρωσε με χρυσά κοσμήματα και καφέ τσάντα. Η ίδια ήταν τρομερά ευδιάθετη και δεν σταμάτησε να χαμογελάει ούτε λεπτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.