ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Παλιές αγάπες – Δυνατά μίση»: Απίστευτο το βλέμμα του Γ. Βαρουφάκη προς στον Ε. Τσακαλώτο

«Παλιές αγάπες – Δυνατά μίση»: Απίστευτο το βλέμμα του Γ. Βαρουφάκη προς στον Ε. Τσακαλώτο

Όλα τα περίμεναν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές αλλά για ένα σενάριο δεν είχαν επαρκώς προετοιμαστεί: να έχουν στα πόδια τους στο κοινοβούλιο τον Γιάνη Βαρουφάκη, τον οποίο εξεδίωξαν από την κυβέρνηση με τον χειρότερο τρόπο, μετά την ρήξη που επεδίωξε με τους δανειστές, ακολουθώντας εντολές Τσίπρα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, επικεφαλής του ΜέΡΑ25, βρίσκεται στη βουλή με 9 βουλευτές και όπως όλα δείχνουν βασικός του στόχος δεν θα είναι η κυβέρνηση της ΝΔ -στην οποία θα ασκεί δομική αντιπολίτευση- αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο έχει ανοιχτούς λογαριασμούς μετά την άγρια εκδίωξή του από το υπουργείο Οικονομικών και την ανταλλαγή ανοιχτών απειλών για αποκαλύψεις.

Πράγματι, ο κ. Βαρουφάκης έδειξε τις εχθρικές διαθέσεις του μόλις ανέβηκε στο βήμα για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης και επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε ως τον πιο αξιόπιστο και πρόθυμο συνεργάτη των δανειστών, επισημαίνοντας προς τον νέο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πως «στην καλύτερη, για εσάς, περίπτωση να σας θεωρήσουν άξιο συνεχιστή του κ. Τσίπρα. Πιο αξιόπιστο από εκείνον, ποτέ».

Φαρσοκωμωδία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρόεδρος του ΜεΡΑ25 μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής έδειξε πως θα κάνει δομική κριτική στην κυβέρνηση και οξύτατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ποτέ, από την θλιβερή περίοδο της Αποστασίας, η Βουλή των Ελλήνων δεν πληγώθηκε όπως στα χρόνια των Μνημονίων. Ιδίως την τελευταία τετραετία. οι πολίτες παρακολουθούν μια φαρσοκωμωδία: Οι βουλευτές της Συμπολίτευσης να υπερψηφίζουν Μνημονιακά νομοσχέδια με τα οποία διαφωνούσαν ενώ οι βουλευτές της ΝΔ τα καταψήφιζαν παρά το γεγονός ότι συμφωνούσαν» είπε ξεκινώντας την ομιλία του.

Το βλέμμα γεμάτο εμπάθεια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Ενδεικτικό του άτυπου εμφυλίου στην πολυκατοικία της Αριστεράς που εξελίσσεται μεταξύ ΜέΡΑ25 και ΣΥΡΙΖΑ, εντός της βουλής, είναι το βλέμμα που έριξε ο Γιάνης Βαρουφάκης στον διάδοχό του στο υπουργείο Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος επέλεξε να τον αγνοήσει και γύρισε αλλού το βλέμμα. Και ο Δημήτρης Βίτσας δεν έδειξε καμία διάθεση να χαιρετήσει τον πρώην υπουργό σταρ του κόμματός του, ο οποίος στο πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης παρολίγο να οδηγήσει την Ελλάδα σε Grexit, ακολουθώντας οδηγίας του Αλέξη Τσίπρα, κατά δήλωσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.