ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκληρή κόντρα Α. Γεωργιάδη και Α. Τσίπρα με ενδιάμεσο τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη

Σκληρή κόντρα Α. Γεωργιάδη και Α. Τσίπρα με ενδιάμεσο τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη

Σκληρή απάντηση στον πρώην πρωθυπουργό και από τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη: Είχατε 53 μετακλητούς περισσότερους στο Μαξίμου!

Άναψαν τα αίματα το απόγευμα στη Βουλή μετά την παρέμβαση Τσίπρα στη συζήτηση για το επιτελικό κράτος. Η επιλογή του πρώην πρωθυπουργού να επιτεθεί στην κυβέρνηση της ΝΔ με κατηγορίες για κομματικοποίηση της δημοσίας διοίκησης, για τους μετακλητούς και την επένδυση στο Ελληνικό πυροδότησε αντιδράσεις από τους κόλπους της κυβέρνησης.

Τη σκυτάλη των αντιδράσεων πήρε πρώτος ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Αλέξης Τσίπρας σε σχέση με την σημερινή κυβέρνηση είχε… «υπερπλεόνασμα» 53 μετακλητών υπαλλήλων στο Μαξίμου και ακολούθησε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα σήκωσε το γάντι για το Ελληνικό μιλώντας για τα συμφέροντα που θέλουν να σταματήσουν εμβληματική επένδυση…

Πιο συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στη Βουλή και απαντώντας σε όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το Ελληνικό, προκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πει ξεκάθαρα σε ποιο σημείο η νυν κυβέρνηση εξυπηρετεί τον επενδυτή και σημείωσε με νόημα ότι υπάρχουν συγκεκριμένα συμφέροντα που ήθελαν να σταματήσει η επένδυση στο Ελληνικό.

Αναλυτικά ο υπουργός Ανάπτυξης είπε:

«Θα σας μιλήσω με σεβασμό που αρμόζει στο θεσμικό σας αξίωμα αλλα μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας. Καταθέσαμε τροπολογία στο νόμο 2012 . Μια τροπολογία 3 γραμμών με νομοτεχνική αποσαφήνιση . Είπατε ψευδώς ότι με το νόμο αλλάξαμε τους όρους σύμβασης. Είστε πρώην πρωθυπουργός και δεν αρμόζει να λέτε τέτοια ψέματα για μια πολύ σοβαρή επένδυση που και εσείς με τον τρόπο σας προσπαθήσατε να στηρίξετε. Καταθέτω για τα πρακτικά την τροποποίηση του νόμου 2012 που φέρατε εσείς και ψηφίστηκε 1.11.2018 με υπογραφές δικών σας υπουργών. Παρακαλώ να μου πείτε με ποιο σημείο της τροπολογίας μας ευνοείται ο επενδυτής. Να πείτε συγκεκριμένα ότι αυτή η φράση της τροπολογίας ευνοεί τον επενδυτή. Αν δεν το κάνετε πάει να πει ότι όσα είπατε νωρίτερα ήταν άπτερα πτερόεντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπατε ότι εμείς ευνοούμε τον επενδυτή και τα συμφέροντα. Αλλά μπορεί να υπάρχουν και συμφέροντα που δεν θέλουν την επένδυση. Ξέρετε πόσο εύκολο θα μου ήταν να πω ότι ήρθατε εδώ για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα που θέλουν να σταματήσουν την επένδυση. Για να καταλαβαινόμαστε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.