Βουλή: Συνεχίζεται η συζήτηση επί των άρθρων – Υπερψηφίστηκε επί της αρχής μόνο από τη ΝΔ το διυπουργικό νομοσχέδιο

Βουλή: Συνεχίζεται η συζήτηση επί των άρθρων – Υπερψηφίστηκε επί της αρχής μόνο από τη ΝΔ το διυπουργικό νομοσχέδιο

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε επί της αρχής το διυπουργικό νομοσχέδιο, από τις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής.

Υπέρ του διυπουργικού νομοσχεδίου, επί της αρχής, τάχθηκαν μόνο οι βουλευτές της ΝΔ, ενώ το καταψήφισαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Πλέον συνεχίζεται η συζήτηση επί των άρθρων, για το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, αλλά και διατάξεις για την κυβερνησιμότητα σε δήμους και περιφέρειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλουμε να επιστρέψει το πανεπιστήμιο σε αυτούς που ανήκει: τους φοιτητές, τους καθηγητές και τους διοικητικούς. Και για αυτό αγωνιζόμαστε», τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. «Δεν οραματιζόμαστε αστυνομοκρατούμενα πανεπιστήμια. Ο στόχος μας είναι να λειτουργήσει αποτρεπτικά. Ούτε θέλουμε οι αστυνομικοί να είναι σε ρόλο μπαμπούλα», υπογράμμισε ακόμη η αρμόδια υπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.