ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Από το γραφείο, ξανά στο τιμόνι – Δεκάδες οδηγοί του ΟΑΣΑ ήταν αποσπασμένοι σε βουλευτικά και κομματικά γραφεία

Από το γραφείο, ξανά στο τιμόνι – Δεκάδες οδηγοί του ΟΑΣΑ ήταν αποσπασμένοι σε βουλευτικά και κομματικά γραφεία

Τον δρόμο για τον… ΟΑΣΑ παίρνουν εκ νέου 30 υπάλληλοι του Οργανισμού, οι οποίοι ήταν αποσπασμένοι σε βουλευτικά και κομματικά γραφεία. Πρόκειται κυρίως για οδηγούς λεωφορείων οι οποίοι είχαν εγκαταλείψει τους κόλπους του ΟΑΣΑ προκειμένου να «εξυπηρετήσουν» τις ανάγκες πολιτικών, οι οποίοι δεν εξελέγησαν στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

Στόχος είναι η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του Οργανισμού, ο οποίος παλεύει με τις ελλείψεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε πόρους. Με εντολή του υφυπουργού Υποδομών Γ. Κεφαλογιάννη αποφασίστηκε ο «επαναπατρισμός» των 30 αυτών ατόμων, οι οποίοι θα τοποθετηθούν ξανά πίσω από το τιμόνι προκειμένου να ενισχυθεί το επίπεδο εξυπηρέτησης των συγκοινωνιακών φορέων.

Την ίδια στιγμή, κάποια επιδημία φαίνεται ότι έχει προσβάλει μεγάλη μερίδα εργαζομένων στις ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), οι οποίοι «πέφτουν σαν τις μύγες» από διάφορες… ασθένειες. Το μεγάλο κύμα αναρρωτικών αδειών που παρατηρείται αυτό το διάστημα έχει προκαλέσει υποψίες στο υπουργείο Υποδομών. Ετσι προχωρά στην ενεργοποίηση δευτεροβάθμιου υγειονομικού ελέγχου στην εταιρεία, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η ορθότητα των αναρρωτικών αδειών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δηλαδή διαπιστωθεί κάποια παρατυπία, θα ληφθούν από τις ΟΣΥ τα απαιτούμενα πειθαρχικά μέτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.