ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Μητσοτάκη στην Κ.Ο της Ν.Δ: «Αυτό είναι το σχέδιο για τις επόμενες 100 ημέρες της κυβέρνησης»

Κ.Μητσοτάκη στην Κ.Ο της Ν.Δ: «Αυτό είναι το σχέδιο για τις επόμενες 100 ημέρες της κυβέρνησης»

Προανήγγειλε νέο φορολογικό και νέο ασφαλιστικό μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου

Απολογισμό των πρώτων 100 ημερών της κυβέρνησης ΝΔ με αναφορά σε νομοθετικές πρωτοβουλίες όπως αυτές για την κατάργηση του ασύλου και την προώθηση του επιτελικού κράτους κ.α., τις μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ που υλοποιήθηκε και στη μείωση της φορολογίας που έρχεται το 2020, στην απασφάλιση της «ωρολογιακής βόμβας» της ΔΕΗ, την έναρξη του 112 και την αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στους βουλευτές της ΝΔ.

Παράλληλα παρουσίασε τις νομοθετικές πρωτοβουλίες μέχρι τα Χριστούγεννα στις οποίες περιλαμβάνονται το νέο ασφαλιστικό και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο ενώ φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δεχτεί την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφο των απόδημων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε, επίσης, από τους βουλευτές να μην βρίσκονται σε ένα «ροζ συννεφάκι» ότι όλα τα προβλήματα έχουν λυθεί κάνοντας λόγο για «μια καλή αρχή» ενώ έκανε και ειδική αναφορά στην νέα έκδοση του 10ετους ομολόγου, στην έκδοση εντόκων γραμματίων με αρνητικό επιτόκιο αλλά και στην προκαταβολή φέτος «στο χέρι» του επιδόματος θέρμανσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.