ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νovartis: «Πρεμιέρα» για την προανακριτική επιτροπή για τον Δ.Παπαγγελόπουλο

Νovartis: «Πρεμιέρα» για την προανακριτική επιτροπή για τον Δ.Παπαγγελόπουλο

Στις 10 το πρωί ξεκινά την συνεδρίασή της η προανακριτική επιτροπή της Βουλής, η οποία θα εξετάσει την υπόθεση Novartis και την εμπλοκή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, που κατηγορείται για σκευωρία.

Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί εκλογή προεδρείου ενώ πιθανότατα θα επιχειρηθεί να καθοριστεί και η πρώτη ατζέντα του ερευνητικού έργου. Στην επιτροπή μετέχουν συνολικά 25 βουλευτές από πέντε κόμματα (δεν υπάρχει βουλευτής από το ΜερΑ25).

Τα μέλη της προανακριτικής

Στην προανακριτική επιτροπή, μετέχουν από την Νέα Δημοκρατία οι: Παναγής Καππάτος, Κώστας Καραγκούνης, Σταύρος Κελέτσης, Κώστας Κυρανάκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Κώτσηρας, Αννα – Μάνη Παπαδημητρίου, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Γιάννης Μπούγας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα – Πάλιουρα, Θανάσης Πλεύρης, Ζωή Ράπτη, Νίκος Βασίλειος Υψηλάντης.
Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ μετέχουν οι Δώρα Αυγέρη, Γιάννης Γκιόλας, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Σπύρος Λάππας, Παύλος Πολάκης, Γιάννης Ραγκούσης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το Κίνημα Αλλαγής οι Βασίλης Κεγκέρογλου και Ευαγγελία Λιακούλη. Από το ΚΚΕ ο Νίκος Καραθανασόπουλος και από την Ελληνική Λύση ο Βασίλης Βιλιάρδος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.