ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Βουλή: Κόντρα Λ.Οικονόμου – Χρ.Γιαννούλη με αφορμή τα περιστατικά αστυνομικής βίας

Βουλή: Κόντρα Λ.Οικονόμου – Χρ.Γιαννούλη με αφορμή τα περιστατικά αστυνομικής βίας

«Σκληρή» αντιπαράθεση μεταξύ του Λευτέρη Οικονόμου και του Χρήστου Γιαννούλη σημειώθηκε εντός της Βουλής, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην περιοχή των Εξαρχείων, λίγο μετά την πορεία για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, την Παρασκευή (6/12).

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σε αναρτήσεις συνδικαλιστή-αστυνομικού της ΕΛΑΣ, ο οποίος “ονειρεύεται σιδερένια γκλομπ”, εκθέτοντας την αστυνομία και το υπουργείο. Όπως τόνισε, ο συνδικαλιστής της ΠΟΑΞΙΑ μιλά στην ανάρτηση του για σύλληψη “μπαχαλάκη που του βγήκε ο μπλούζα”, ότι πέρασε η εποχή που τα ΜΑΤ ήταν “σάκος του μποξ” επί ΣΥΡΙΖΑ και ότι, η κανονικότητα θα επανέλθει. Επίσης, τον φέρει να σχολιάζει βίντεο ξένης αστυνομίας με αστυνομικούς που φορούν πολιτικά και προβαίνουν σε συλλήψεις έχοντας πιστόλι και σιδερένιο γκλομπ.

Υποστηρίζετε συγκεκριμένες ομάδες που δρουν στο φάσμα της παρανομίας, είπε ο υφυπουργός Αντεγκληματικής Πολιτικής απευθυνόμενος στον κ. Γιαννούλη και απαντώντας στις επικρίσεις περί αστυνομικής βίας. Εξέφρασε την λύπη του για τη “γενίκευση” στην οποία προέβη ο κ. Γιαννούλης λέγοντας ότι, το ένα αυτό περιστατικό, τελεί υπό διερεύνηση και σημείωσε ότι η ΕΛΑΣ, και στην επέτειο του Πολυτεχνείου, και στην πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, διευκόλυνε στο να πραγματοποιηθούν σε κλίμα τάξης, χωρίς κανένα επεισόδιο.

Όπως υποστήριξε ο κ. Οικονόμου, το αναφερόμενο περιστατικό έγινε 2-3 ώρες μετά την πορεία, σε επεισόδια μικρής ομάδας ταραχοποιών στα Εξάρχεια, όπου επιβλήθηκε άμεσα η τάξη και τόνισε ότι οι παραπάνω επέτειοι τιμήθηκαν, μετά από πολλά χρόνια, χωρίς τα σοβαρά επεισόδια του παρελθόντος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Λυπάμαι που γενικεύετε. Υποστηρίζετε συγκεκριμένες ομάδες που δρουν στο φάσμα της παρανομίας, και που δεν έχουν σχέση με τους νέους και τα κινήματα που τίμησαν το Πολυτεχνείο και τον Γρηγορόπουλο” είπε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε: “Καμία σχέση με τη νεολαία δεν έχουν αυτές οι παραβατικές ομάδες”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.