ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Έμειναν» από αντισηπτικό υγρό στη Βουλή – Έντονα τα παράπονα των εργαζομένων

«Έμειναν» από αντισηπτικό υγρό στη Βουλή – Έντονα τα παράπονα των εργαζομένων

Αρκετά έντονα είναι τα παράπονα που εκφράζουν οι εργαζόμενοι στα γραφεία των Κοινοβουλευτικών Ομάδων και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία στεγάζονται στον 2ο όροφο του κοινοβουλίου, για έλλειψη αντισηπτικού υγρού.

​Όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζουν, ενώ η νομοθετική λειτουργία συνεχίζεται κανονικά, κάτι το οποίο σημαίνει ότι στα γραφεία των Κοινοβουλευτικών Ομάδων υπάρχει αρκετός κόσμος, εδώ και τέσσερις ημέρες δεν υπάρχει αντισηπτικό υγρό παρά το επίμονο αίτημα των εργαζόμενων.

​Το ζήτημα έθεσε μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη στη χθεσινή Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ζητώντας από τον κ. Τασούλα να επιλύσει άμεσα το ζήτημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Παρά ταύτα και σήμερα η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. Υπηρεσιακοί παράγοντες της Βουλής ωστόσο επισημαίνουν ότι τα ειδικά δοχεία γεμίζουν καθημερινά ωστόσο λόγω τεράστιας ζήτησης αδειάζουν άμεσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.