Αρνητικά και τα 1.820 τεστ κορωνοϊού στη Βουλή – «Υπήρξαμε προσεκτικοί αλλά και τυχεροί στις διακοπές μας»

Αρνητικά και τα 1.820 τεστ κορωνοϊού στη Βουλή – «Υπήρξαμε προσεκτικοί αλλά και τυχεροί στις διακοπές μας»

«Καθαρή» από κορωνοϊό φαίνεται πως είναι η Βουλή, καθώς αρνητικά ήταν και τα 1.820 τεστ που έγιναν σε βουλευτές και υπαλλήλους.

Την ώρα που τρεις υπουργοί της κυβέρνησης βρίσκονται σε κατ’ οίκον καραντίνα και το υπουργείο Οικονομικών έχει κλείσει λόγω κορωνοϊού η Βουλή αναδεικνύεται σε… πρωταθλήτρια κατά του Covid-19 καθώς σε 1.820 τεστ που έγιναν μέχρι σήμερα δε βρέθηκε ούτε ένα θετικό δείγμα.

Ανάμεσα στα 1820 δείγματα βρίσκονται και 180 βουλευτές που έκαναν το τεστ και βρέθηκαν καθαροί από κορωνοϊό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της Βουλής σχολιάζοντας τα αρνητικά δείγματα των τεστ που έγινε στο κοινοβούλιο ανέφερε ότι «βουλευτές υπάλληλοι και κοινοβουλευτικοί συντάκτες που εργάζονται στη Βουλή υπήρξαμε στις διακοπές μας προσεκτικοί αλλά και τυχεροί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.