ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λ.Αυγενάκης: «Το αθλητικό Νομοσχέδιο θα τεθεί προς ψήφιση στις 17 Σεπτεμβρίου»

Λ.Αυγενάκης: «Το αθλητικό Νομοσχέδιο θα τεθεί προς ψήφιση στις 17 Σεπτεμβρίου»

Το αθλητικό σχέδιο νόμου εισάγεται στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων για την α’ ανάγνωσή του την προσεχή Παρασκευή και για να ψηφιστεί στις 17 Σεπτεμβρίου.

Το σχέδιο νόμου με τίτλο «Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου των αρχαιρεσιών των αθλητικών φορέων, διακρινόμενοι συνοδοί αθλητών ΑμεΑ, σύσταση Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας, Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.), Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Π.Ε.) και άλλες διατάξεις», όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα περάσει πρώτα από την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, με την πρώτη συνεδρίαση (α΄ ανάγνωση) να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 11/9, στις 10 π.μ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη Δευτέρα 14/9 στις 11 π.μ. θα διεξαχθεί η ακρόαση φορέων που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (14/9, 2 μ.μ.) θα γίνει η κατ’ άρθρον συζήτηση. Η επεξεργασία του νομοσχεδίου στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων θα ολοκληρωθεί με τη β΄ ανάγνωση, την Τρίτη 15/9 στις 10 π.μ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.