Για «ρεκτιφιέ» η Βουλή: Σκαλωσιές και έργα παντού (φωτο)

Για «ρεκτιφιέ» η Βουλή: Σκαλωσιές και έργα παντού (φωτο)

Οι εργασίες για τη συντήρηση και την ανάδειξη των μαρμάρινων αλλά και των ξύλινων στοιχείων του κτιρίου της Βουλής ξεκίνησαν.

Μάλιστα της τελευταίες ώρες μπήκαν σκαλωσιές στην πρόσοψη της Βουλής έκλεισε η κύρια είσοδος και άρχισαν οι εργασίες για την αποκατάσταση της εξωτερικής όψης του επιβλητικού αυτού κτιρίου.

«Είναι μια διαρκής, επίπονη και αργόσυρτη δουλειά, θα πάρει χρόνο, και θα έχει ένα αισθητικό και ουσιαστικό αποτέλεσμα. Θα δώσει όμως μια Βουλή απαστράπτουσα», είπε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη «τον Μάρτιο του 2021, η Βουλή θα έχει μια απαστράπτουσα εικόνα και περισσότερο ζωή».

Η επόμενη φάση θα είναι η συντήρηση και ανάδειξη των τοίχων της Βουλής που είναι όλοι από επίχρισμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.