ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υπερψηφίστηκαν οι ΠΝΠ για το δώρο Χριστουγέννων και τις υπερωρίες

Υπερψηφίστηκαν οι ΠΝΠ για το δώρο Χριστουγέννων και τις υπερωρίες

Η Ολομέλεια της Βουλής, υπερψήφισε με 158 θετικούς ψήφους από τους συνολικά 282 βουλευτές που ψήφισαν, το σχέδιο νόμου που περιείχε τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης για τον κορωνοϊο.

Αξίζει να σημειωθεί πως 124 βουλευτές, τάχθηκαν κατά της ψήφισης του εν λόγω νομοσχεδίου.

Την ίδια στάση κράτησαν οι βουλευτές και στην ψηφοφορία για τα άρθρα 10 (ρύθμιση για απλήρωτες υπερωρίες) και 17 (δώρο Χριστουγέννων), ενώ για το άρθρο 18, ψήφισαν 158 υπέρ, 114 κατά και 10 παρών.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο ΠΝΠ περιλαμβάνουν:

(α) μέτρα για τις έκτακτες ανάγκες του ΕΣΥ λόγω κορωνοϊού, τη στήριξη της αγοράς εργασίας και τη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και

​(β) μέτρα για την ενίσχυση των αστικών συγκοινωνιών, την προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας και την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας των σχολικών μονάδων, τη στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων και της αγοράς εργασίας και την ενίσχυση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας προς αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και μέτρα για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Εύβοιας που επλήγησαν κατά τις πλημμύρες της 8ης και 9ης Αυγούστου 2020.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαζί με τις δύο ΠΝΠ είχαν κατατεθεί και τροπολογίες που αφορούσαν μεταξύ άλλων στον τρόπο λειτουργίας των δικαστηρίων, το νέο κύκλο επιστρεπτέας προκαταβολής και τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.