ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βουλή: Ξεκινά η μυστική ψηφοφορία για την υπόθεση του Νίκου Παππά

Βουλή: Ξεκινά η μυστική ψηφοφορία για την υπόθεση του Νίκου Παππά

Η πρόταση των 30 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας οδηγούν στην συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής κατά του πρώην υπουργού Ν. Παππά, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2015 και 2016.

Στις 19:00 αναμένεται να αρχίσει η προγραμματισμένη μυστική ψηφοφορία. Η σχετική απόφαση λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, στην ψηφοφορία δεν μετέχει ο βουλευτής κατά του οποίου στρέφεται η πρόταση άσκησης δίωξης.

Σημειώνεται επίσης, ότι η μυστική ψηφοφορία μπορεί να γίνει τόσο με φυσική παρουσία, όσο και με επιστολική ψήφο, μετά την τροποποίηση του άρθρου 70Α του Κανονισμού της Βουλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λόγω των μέτρων για την πανδημία, οι βουλευτές θα ψηφίζουν σε ομάδες των 50, ανά ημίωρο. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εκτιμάται ότι θα ανακοινωθεί τα μεσάνυχτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.