Εκτενής συζήτηση στην Βουλή για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης

Εκτενής συζήτηση στην Βουλή για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης

Στην Βουλή αναμένεται να συζητηθεί το εξαγγελθέν από την κυβέρνηση Σχέδιο Ανάκαμψης της Ελλάδας.

Παρών θα είναι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος θα προχωρήσει στη σχετική ενημέρωση. Παρόντες στην ειδική συνεδρίαση της Βουλής θα είναι τα μέλη των επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου, Κοινωνικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για τις λεπτομέρειες του σχεδίου. Να σημειωθεί ότι στο μεταξύ θα έχει μοιραστεί στους βουλευτές το σχέδιο, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση των βουλευτών και προετοιμασία για τη συνεδρίαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας είναι ένας πολύ καλά μελετημένος οδικός χάρτης με 170 έργα, επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις. Στηρίζεται σε 4 πυλώνες, την ψηφιακή μετάβαση του κράτους και της οικονομίας, την αύξηση της απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής, την πράσινη οικονομία και την εκτίναξη της παραγωγικής δραστηριότητας. Πρόκειται για ένα σχέδιο που καλύπτει όλη την Ελλάδα, αφορά σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, και το οποίο φιλοδοξεί να δημιουργήσει 200.000 θέσεις εργασίας αλλά και να αυξήσει το ΑΕΠ κατά 7 μονάδες την επόμενη 6ετία, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στην παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.