ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βουλή: K.Xύτας και Κ.Τσιάρας συζητούν για… τρίχες την ώρα της ολομέλειας

Βουλή: K.Xύτας και Κ.Τσιάρας συζητούν για… τρίχες την ώρα της ολομέλειας

Αποφόρτιση στην έντονη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που επιχειρεί να ρυθμίσει την συνεπιμέλεια τέκνων, πρόσφερε η τοποθέτηση του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνου Χύτα.

Ο βουλευτής απευθυνόμενος στον κ. Κώστα Τσιάρα και σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκαλούν οι προωθούμενες διατάξεις στο εσωτερικό της ΝΔ, είπε «πήγατε για μαλλί αλλά κινδυνεύετε να βγείτε κουρεμένος» με τον υπουργό να του απαντά πως δεν έχει μαλλιά.

Ο διάλογος έχει ως εξής:

Χύτας: Ο λαός λέει πήγατε για μαλλί και βγήκατε κουρεμένοι. Και φοβάμαι μη βγείτε κουρεμένοι.

Τσιάρας: Δεν έχω μαλλί

Χύτας: Εσείς δεν έχετε μαλλί. Ότι έχει ο υφυπουργός – ότι απέμεινε. Πάντως θα μείνει η παροιμία, το θέμα είναι μη βρει εφαρμογή πάνω σας είτε έχετε μαλλί είτε όχι.

Χαρακόπουλος: Οι λαϊκές ρήσεις δεν έχουν εφαρμογή για όλες τις περιπτώσεις κ. Χύτα.

Χύτας: Υπάρχουν λύσεις κύριε πρόεδρε. Η επιστήμη έχει προχωρήσει και για μαλλιά και για όλα.

Χαρακόπουλος: Μην αναλύσουμε τώρα τις κηραλοιφές.

Χύτας: Εκανα ότι δεν το άκουσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.