Έχει γίνει viral: Περίεργο αντικείμενο πετάει πάνω από το Λονδίνο – «Ή UFO είναι ή Dementor από το Χάρι Πότερ» (βίντεο)

Έχει γίνει viral: Περίεργο αντικείμενο πετάει πάνω από το Λονδίνο – «Ή UFO είναι ή Dementor από το Χάρι Πότερ» (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο που απεικονίζει ένα περίεργο αντικείμενο να πετάει στον ουρανό του Λονδίνου.

Ειδικότερα, μια γυναίκα έμεινε άναυδη όταν τράβηξε ένα περίεργο αντικείμενο να πετάει στον ουρανό πάνω από το Λονδίνο και οι χρήστες του Reddit, φυσικά, πιστεύουν ότι μοιάζει είτε με UFO είτε με πνεύμα από τον Χάρι Πότερ.

Το αντικείμενο φαίνεται να έχει τέσσερα άκρα και επιπλέει με έναν απόκοσμο τρόπο, όπως τα τερατώδη πλάσματα από τη σειρά φανταστικών βιβλίων και ταινιών που δημιουργήθηκαν από την JK Rowling.

Φαίνεται επίσης σκοτεινό στον χλωμό ουρανό και «σπαρταρά» γαπό το απαλό αεράκι που φαίνεται να φυσά.

Ο χρήστης του Reddit u/ErykahBeeh ανέβασε το κλιπ με τη λεζάντα: «Τι είδους UFO είναι αυτό στο Νότιο Λονδίνο;».

Χαμός στο Reddit για το περίεργο πετούμενο

Πολλοί άνθρωποι μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για την τρομακτική εμφάνιση.

Ένας χρήστης σχολίασε: «Ναι, αυτός είναι ένας Dementor που παίζει στο “Baker Street”».

Ένας δεύτερος χρήστης είπε: «Τους γνωρίζουμε τοπικά ως Danny the Dementor».

Ένας άλλος χρήστης είπε: «Το πρώτο πράγμα που νόμιζα ότι ήταν μια κούκλα που ανατινάχθηκε».

Ωστόσο μία γυναίκα χρήστης έδωσε μία πιο ορθολογική εξήγηση καθώς σχολίασε ότι έμοιαζε με χαμένο μπαλόνι από παιδικό πάρτι.

«Νομίζω ότι αυτό είναι το μπαλόνι Spiderman του ανιψιού μου με το σπασμένο πόδι που άφησε να φύγει στο πάρτι γενεθλίων του σήμερα το απόγευμα!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη σειρά Χάρι Πότερ, οι Dementors περιγράφονταν ως αιωρούμενα τέρατα που μοιάζουν με πτώματα, φορώντας σκούρα κουρέλια που τρέφονταν από την ευτυχία των ανθρώπων και τους έκαναν να νιώθουν κατάθλιψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.