ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κεφαλονιά: «Πρωτοφανές αυτό που είδαμε» λένε αυτόπτες μάρτυρες (vid)

Κεφαλονιά: «Πρωτοφανές αυτό που είδαμε» λένε αυτόπτες μάρτυρες (vid)

«Ήταν πρωτοφανές αυτό που είδαμε. Δεν ήταν σαν τους συνηθισμένους μετεωρίτες που βλέπουμε», υποστήριξε ο Γιάννης Παπαδάτος, κάτοικος Περατάτων και συνεργάτης του inkefalonia.gr, ο οποίος περιέγραψε το φλεγόμενο ουράνιο αντικείμενο που αναστάτωσε τη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα ως μία πρωτόγνωρη εμπειρία.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε περίπου στις 9.30 το βράδυ, μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, είδε αρχικά μία λάμψη στον ουρανό που όσο περνούσε η ώρα γινόταν και πιο έντονη, ενώ σταδιακά άρχισε να ακούγεται και πολύ έντονος θόρυβος από το «πολύ φωτεινό αντικείμενο με τροχιά βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά που βρισκόταν αρκετά πάνω από τα σύννεφα».

Όπως είπε ο κ. Παπαδάτος, η «έκρηξη» κράτησε περίπου τέσσερα δευτερόλεπτα. Παρά τη μικρή διάρκεια αυτού του πρωτοφανούς περιστατικού, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση κυρίως σε κάτοικους της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου.

Χαρακτηριστική του πανικού που επικράτησε είναι η μαρτυρία ενός άλλου αυτόπτη μάρτυρα.

«Η εικόνα ήταν παρόμοια με αυτά που είδαμε στη Ρωσία. Στην αρχή έμοιαζε με αστραπή, αλλά όλα και δυνάμωνε», είπε ο  Ανδρέας Ρουμελιώτης, κάτοικος Βαλεριάνου.

Ακούστε τη μαρτυρία του συνεργάτη του inkefalonia.gr Γιάννη Παπαδάτου – κάτοικου Περατάτων και τη μαρτυρία του Ανδρέα Ρουμελιώτη – κάτοικος Βαλεριάνου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

video platformvideo managementvideo solutionsvideo playervideo platformvideo managementvideo solutionsvideo playerΤμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.