Ο Proton-M τοποθέτησε σε τροχιά τον αμερικανικό δορυφόρο

Ο Proton-M τοποθέτησε σε τροχιά τον αμερικανικό δορυφόρο

Ο αμερκανικός δορυφόρος τηλεπικοινωνίας EchoStar-16, που εκτοξεύτηκε το βράδυ της 20ης Νοεμβρίου με τον πύραυλο-φορέα Proton-M από το Μπαϊκονούρ, τοποθετηθηκε στην προκαθορισμένη τροχιά και παραδόθηκε για έλεγχο στον παραγγελιοδότη.

Αυτό ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Ρωσικής Υπηρεσίας Διαστήματος.

Ο EchoStar-16 είναι νέος δορυφόρος άμεσης μετάδοσης εκπομπών, που είχε κατασκευαστεί από την εταιρεία Space Systems/Loral για την αμερικανική διαχειρίστρια εταιρεία τηλεπικοινωνιών EchoStar. Το διαστημικό σκάφος θα εγκατασταθεί σε γεωστατική τροχιά στο σημείο 61,5 βαθμών του δυτικού γεωγραφικού μήκους, όπου θα προσχωρήσει στον Στόλο δορυφόρων EchoStar, οι οποίοι εκτελούν τα καθήκοντα των τηλεπικοινωνιών, της επιχειρηματικής δραστηριότητας και της μετάδοσης διασκεδαστικών προγραμμάτων σε όλο τον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.