ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Β.Κορέα θα εκτοξεύσει βαλλιστικό πύραυλο σε τρείς εβδομάδες

Η Β.Κορέα θα εκτοξεύσει βαλλιστικό πύραυλο σε τρείς εβδομάδες

Σύμφωνα με την εταιρεία digitalGlobe Inc, ( παγκόσμιος πάροχος  εμπορικών εικόνων υψηλής ανάλυσης της γης),  νέες εικόνες έδειξαν σημαντική κίνηση στην περιοχή Sohae της Βόρειας Κορέας (Δυτική Θάλασσα) που βρίσκεται η εξέδρα εκτόξευσης πυραύλων αναφέρει η βρετανική εφημερίδα  telegraph.co.uk.

“Με δεδομένο το  παρατηρούμενο επίπεδο αυξημένης  δραστηριότητας εμφανίζονται στρατιωτικά  φορτηγά, στρατιώτες , πετρελαιοφόρα οχήματα και δεξαμενές οξυγόνου και  διαφαίνεται η προσπάθεια της Βόρειας Κορέας να προβεί, ενδεχομένως στην  πέμπτη εκτόξευση  δορυφόρου κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών εβδομάδων”, ανέφερε ανώτερο στέλεχος της εταιρείας.

Η εταιρεία DigitalGlobe ανέφερε ότι το είδος της δραστηριότητας είναι  σύμφωνο με τις προετοιμασίες που παρατηρήθηκαν πριν από την αποτυχημένη εκτόξευση του πυραύλου  Unha-3της  Βόρειας Κορέας τον περασμένο Απρίλιο.

Η Πιονγιάνγκ επιμένει ότι η αποτυχημένη εκτόξευση του Απριλίου είχε ως στόχο να θέσει  σε τροχιά δορυφόρο , αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες και τα Ηνωμένα Έθνη κατήγγειλαν την επιχείρηση  αυτή ως συγκεκαλυμμένη βαλλιστική πυραυλική δοκιμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.