ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στο Μπαϊκονούρ ματαβαίνει το πλήρωμα της νέας αποστολής στον Διεθνή Διαστιμικό Σταθμό

Στο Μπαϊκονούρ ματαβαίνει το πλήρωμα της νέας αποστολής στον Διεθνή Διαστιμικό Σταθμό

Σήμερα, το αεροσκάφος του πληρώματος της επόμενης μακράς αποστολής στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΔΔΣ) απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Τσκάλοφσκι στα περίχωρα της Μόσχας με προορισμό το Μπαϊκονούρ.

Στη βασική σύνθεση συμμετέχουν ο Ρώσος Ρομάν Ρομανιένκο, ο Καναδός Κρις Χέντφιντ και ο Αμερικανός Τόμας Μάσμπουρν, οι οποίοι θα εργαστούν στον τροχιακό σταθμό εγγύς της Γης περίπου 5 μήνες. Ήδη αύριο θα πρέπει να κάνουν την πρώτη προπόνησή τους, να δοκιμάσουν τα σκάφανδρα της πτήσης και να επιθεωρήσουν το διαστημόπλοιο επανδρωμένων πτήσεων Soyuz, με το οποίο πρόκειται να μεταβούν στο Διάστημα. Η εκτόξευση προς τον ΔΔΣ έχει προγραμματιστεί για τις 19 Δεκεμβρίου, η προσκόλληση στο Σταθμό για τις 21 Δεκεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.