Το Καζαχστάν δεν θα ενοικιάζει πλέον το Μπαϊκονούρ στη Ρωσία

Το Καζαχστάν δεν θα ενοικιάζει πλέον το Μπαϊκονούρ στη Ρωσία

Το Καζαχστάν και η Ρωσία αναπτύσσουν μια νέα συμφωνία, η οποία προβλέπει τη σταδιακή απομάκρυνση από την μίσθωση του κοσμοδρομίου “Μπαϊκονούρ” και τη μετάβαση σε μια ισότιμη εταιρική σχέση, δήλωσε ο επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Διαστήματος του Καζαχστάν Tαλγκάτ Μουσαμπάγιεφ αναφέρει το Voice of Rusia.

“Η συμφωνία για τη μίσθωση του “Μπαϊκονούρ” υιοθετήθηκε το 1994 και έφθασε στο τέλος της. Ο πρόεδρος του κράτους, έπειτα από συνομιλίες που είχε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν μας ανέθεσε το καθήκον να συντάξουμε μια νέα συνολική συμφωνία για το συγκρότημα του “Μπαϊκονούρ”, είπε ο Μουσαμπάγιεφ μιλώντας στο Κοινοβούλιο του Καζαχστάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.