ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Νότια Κορέα ανακάλυψε ακόμη τρία τμήματα του βορειοκορεάτικου πυραύλου

Η Νότια Κορέα ανακάλυψε ακόμη τρία τμήματα του βορειοκορεάτικου πυραύλου

Το Ναυτικό της Νότιας Κορέας ανακάλυψε ακόμη τρία τμήματα του πυραύλου, που εκτοξεύτηκε από την Β.Κορέα στις 12 Δεκεμβρίου. Σχετική δήλωση έκανε το υπουργείο Άμυνας την Νότιας Κορέας.

Τα τμήματα του πυραύλου βρέθηκαν στην Κίτρινη Θάλασσα σε βάθος 85 μέτρων σε απόσταση 150 χλμ από τις ακτές. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, βρέθηκε μια δεξαμενή καυσίμων του πυραύλου, ο θάλαμος καύσης και ένα συνδετικό δακτύλιο. Όλα αυτά τα τμήματα ανήκουν στο κάτω μέρος της πρώτης βαθμίδας ώσης του πυραύλου. Με την βοήθεια αυτών των τμημάτων οι ειδικοί θα λάβουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις πυραυλικές τεχνολογίες της Β.Κορέας.

Νωρίτερα η Σεούλ περισυνέλεξε την δεξαμενή οξείδωσης του βορειοκορεάτικου πυραύλου. Η μελέτη του οδήγησε στο συμπέρασμα, πως ένα παρόμοιος πύραυλος μπορεί να μεταφέρει κεφαλές βάρους μέχρι 600 κιλών σε απόσταση 10 χιλ. χλμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.