ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

H NASA αναζητά εναλλακτικά σχέδια για τις αποστολές στο διάστημα

H NASA αναζητά εναλλακτικά σχέδια για τις αποστολές στο διάστημα

Ο επικεφαλής της NASA Τζιμ Μπραϊντεστάιν, δήλωσε σήμερα ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στις αμερικανο-ρωσικές σχέσεις στον διαστημικό τομέα, αλλά το ατύχημα που σημειώθηκε κατά την εκτόξευση του πυραύλου ανέδειξε την ανάγκη να υπάρχει και άλλος εναλλακτικός τρόπος για να πηγαίνουν οι άνθρωποι στο Διάστημα.

Ο Μπραϊντενστάιν, δήλωσε ότι παρά το ατύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη κατά την εκτόξευση του διαστημοπλοίου είναι απόλυτα πεπεισμένος για την ασφάλεια και την αξιοπιστία των ρωσικών πυραύλων Soyuz και αναμένει ότι αμερικανοί αστροναύτες θα πετάξουν και πάλι με ρωσικούς πυραύλους Soyuz.

Ο επικεφαλής της NASA είπε επίσης ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η επόμενη προγραμματισμένη επανδρωμένη αποστολή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, θα ανασταλεί.

Νωρίτερα ο εκτελεστικός διευθυντής της Roskosmos Σεργκέι Κρικάλεφ είχε δηλώσει ότι η επόμενη επανδρωμένη αποστολή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό έχει προγραμματισθεί για τον Δεκέμβριο, προσθέτοντας ωστόσο ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τα συμπεράσματα της επιτροπής η οποία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επικεφαλής της NASA έκανε τις δηλώσεις αυτές σε δημοσιογράφους στην Μόσχα μία ημέρα αφότου ο Ρώσος κοσμοναύτης Αλεξέι Οφτσίχιν και ο Αμερικανός αστροναύτης Νικ Χέιγκ πραγματοποίησαν αναγκαστική προσγείωση στο Καζαχστάν μετά το ατύχημα που σημειώθηκε στον πύραυλο που μετέφερε το διαστημόπλοιο Soyuz και είχε προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.