ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εξωγήινο κεφάλι στην επιφάνεια του Άρη

Εξωγήινο κεφάλι στην επιφάνεια του Άρη

Αυτή είναι μία εικόνα που λαμβάνεται από το Mars Global Surveyor (MGS) και είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Μοιάζει σίγουρα αυτό που θα μπορούσε να περιγραφεί ως το κεφάλι ενός εξωγήινου.

Εδώ είναι το πώς η NASA περιγράφει αυτή την εικόνα από τον πλανήτη Άρη:

Οι δύο μονές καταθλίψεις στο βόρειο άκρο του κρατήρα (τα μάτια) μπορεί να έχουν σχηματιστεί από τη διάβρωση του ανέμου ή από νερό. Η περιοχή αυτή έχει τροποποιηθεί από δύο διαδικασίες, με τη δράση του νερού που συνέβη στο μακρινό παρελθόν ή μέσω πλημμυρών σε όλη την δυτική πλευρά της περιοχής Gold Planitia και Maja Valles, ή από την αιολική ενέργεια ένα σύνηθες φαινόμενο στην πιο πρόσφατη ιστορία του πλανήτη.

Αυτός ο κρατήρας βρίσκεται κοντά στις συντεταγμένες 22,5 ° Ν, 47,9 ° W. Το μέγεθος από το εξωγήινο κεφάλι είναι περίπου 164 μέτρα. Το φως του Ήλιου φωτίζει τη σκηνή από τα αριστερά / κάτω αριστερά.    

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.