Επιστήμονας της NASA αποκαλύπτει μυστικό σημάδι που θα έδειχνε την επικείμενη καταστοφή

Επιστήμονας της NASA αποκαλύπτει μυστικό σημάδι που θα έδειχνε την επικείμενη καταστοφή

Όπως πιστεύει ειδική αστρονόμος της NASA, οι επιστήμονες δεν θα μπορέσουν να παραμείνουν αδρανείς και να κρύψουν την αλήθεια αν γνώριζαν ότι η Γη είναι καταδικασμένη.

Η Μισέλ Θέλερ, στέλεχος της επιστημονικής επικοινωνίας στη NASA, μοιράστηκε ένα από τα πιο αξιόπιστα σημάδια ότι η αποκάλυψη έρχεται στην ιστοσελίδα Big Think.

Σύμφωνα με αυτήν, την «ημέρα όλοι οι επιστήμονες φτάσουν στο όριο τις πιστωτικές τους κάρτες και αρχίσουν να εξαφανίζονται» τότε οι άνθρωποι θα πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν.

Εξήγησε ότι η επιστημονική κοινότητα αποτελείται από συνηθισμένους ανθρώπους που δεν θα μείνουν στη δουλειά με τη γνώση ότι «ο κόσμος θα τελειώσει σε μια εβδομάδα».

Η Θέλερ πρόσθεσε ότι η NASA δεν είναι η μόνη που παρακολουθεί τον ουρανό και ελέγχει για πιθανές απειλές. Επειδή αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο κάνουν το ίδιο, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να κρύψει την αλήθεια για μια επικείμενη καταστροφή.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι σε περίπτωση που υπάρχει ακόμη και μια μικρή πιθανότητα μιας «σκληρής σύγκρουσης» μεταξύ της Γης και ενός αστεροειδούς, η NASA θα ενημερώσει όχι μόνο τις αρχές αλλά και τα ΜΜΕ.

Η επιστήμονας επισήμανε επίσης ότι η NASA επεξεργάζεται επί του παρόντος κάποιες μεθόδους για να μην ενημερώνει μόνο για πιθανές απειλές, αλλά και να τις αποτρέπει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστρονόμος εξήγησε επίσης ότι είναι δυνατό να αλλάξει η τροχιά των διαστημικών αντικειμένων και θεωρητικά θα μπορούσε να αλλάξει η τροχιά κάποιας απειλής για τη γη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.