ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το μυστικό ρωσικό εξωγήινο βιβλίο – Βίντεο

Το μυστικό ρωσικό εξωγήινο βιβλίο – Βίντεο

Το μυστικό ρωσικό βιβλίο είναι γεμάτο με εκατοντάδες χειρόγραφες σημειώσεις και φωτογραφίες από εξωγήινες φυλές στις σελίδες του και μας κρατάει ενημερωμένους μέχρι και πρόσφατα με καινούργια στοιχεία, τόσο με φωτογραφίες όσο και με πληροφορίες!

Μας πληροφορεί για τις πρόσφατες επισκέψεις από εξωγήινους στον πλανήτη μας, κι ο ιδιοκτήτης του βιβλίου συνεργάστηκε με παραγωγούς από αρκετές τηλεοπτικές σειρές / ταινίες για να μεταφέρει καλύτερα αυτά τα ξένα πλάσματα στις οθόνες μας!

Μέσα στο βιβλίο θα δείτε πως μπορεί να μοιάζει μία εξωγήινη φυλή κι αρκετές φωτογραφίες και στοιχεία από πραγματικές θεάσεις ufo στον πλανήτη μας (apocalypsejohn.com)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.