ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Την λύπη της εξέφρασε η Σεούλ για τα πυρηνικά σχέδια της Β. Κορέας

Την λύπη της εξέφρασε  η Σεούλ για τα πυρηνικά σχέδια της Β. Κορέας

Τη βαθειά της λύπη εξέφρασε σήμερα η Σεούλ για τα σχέδια της Βόρειας Κορέας να πραγματοποιήσει μια νέα πυρηνική δοκιμή και κάλεσε την Πιονγκγιάνγκ να ακούσει τις εκκλήσεις της διεθνούς κοινότητας, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της νοτιοκορεατικής διπλωματίας.

«Η κυβέρνησή μας εκφράζει τη βαθειά λύπη της για την ανακοίνωση της Βόρειας Κορέας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του νοτιοκορεατικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Η κυβέρνηση καλεί τη Βόρεια Κορέα να λάβει υπόψη της τις συνεχείς προειδοποιήσεις της διεθνούς κοινότητας και να εγκαταλείψει κάθε νέα προκλητική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών δοκιμών» πρόσθεσε.

«Οι δορυφόροι και οι πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς που θα συνεχίσουμε να εκτοξεύουμε και η υψηλού επιπέδου πυρηνική δοκιμή την οποία θα πραγματοποιήσουμε, έχουν στόχο τον ορκισμένο εχθρό μας, τις ΗΠΑ», ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η Επιτροπή εθνικής άμυνας σε μήνυμά της που μετέδωσε το επίσημο βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Η νέα πυρηνική δοκιμή θα είναι η τρίτη κατά σειρά μετά τις πυρηνικές δοκιμές του 2006 και του 2009.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.