ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η NASA επιτρέπει να κατεβάζουμε ελεύθερα φωτογραφίες από τα αρχεία της (φωτο)

Η NASA επιτρέπει να κατεβάζουμε ελεύθερα φωτογραφίες από τα αρχεία της (φωτο)

Σε μια προσπάθεια να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και να τους κινήσει την περιέργεια, η NASA αποφάσισε να διαθέσει ένα τεράστιο αρχείο φωτογραφιών και βίντεο με ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Όλες οι φωτογραφίες διατίθενται ελεύθερα και χωρίς δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, με την προϋπόθεση ότi δεν θα χρησιμοποιηθούν εμπορικά. Η διαδικασία πρόσβασης είναι επίσης εύκολη αφού αρκεί να μπείτε στην ιστοσελίδα της NASA κι εκεί να αναζητήσετε το θέμα της φωτογραφίας που θα σας ενδιέφερε να δείτε. Παραδείγματος χάρη, αναζητώντας τον όρο Jet Propulsion’s Photojournal θα μπορούσατε να δείτε τις τελευταίες εικόνες που καταγράφηκαν στις πιο πρόσφατες αποστολές της NASA ή ακόμα θα μπορούσατε να αναζητήσετε φωτογραφίες με πλανήτες.

Ακολουθούν μερικές εντυπωσιακές εικόνες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.